Jedz i chudnij!

Zdrowa dieta dobra dla każdego

Należy konsumować, aby stracić
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej dawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze sycą oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
obiedzie, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
dziennie musi zjadać
każda pani, aby
skutecznie
trawić i poprawić własny metabolizm.
Smakowite jadło
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego powinno się
zaplanować rozsądne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie sibutril

tabletki odchudzające fat burner